Infotmatii si comenzi: 021-3511040, 0753-626630, 0736-944214

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.kidcity.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

 

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul http://www.kidcity.ro/autentificare/

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora.

Sc Kidcity Distribution Srl nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Sc Kidcity Distribution Srl pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.

Sc Kidcity Distribution Srl se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Sc Kidcity Distribution Srl. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Sc Kidcity Distribution Srl se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@kidcity.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Sc Kidcity Distribution Srl certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Sc Kidcity Distribution Srl sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Sc Kidcity Distribution Srl sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Sc Kidcity Distribution Srl sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI [www.kidcity.ro] SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL [www.kidcity.ro], VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI [www.kidcity.ro] SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

3. Copyright Intregul continut al site-ului www.kidcity.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Sc Kidcity Distribution Srl si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul Sc Kidcity Distribution Srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

4. Accesul la site Sc Kidcity Distribution Srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Sc Kidcity Distribution Srl fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

5. Descrierea serviciilor Domeniul www.kidcity.ro impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software/baze de date necesare este administrat de Sc Kidcity Distribution Srl in scopul comercializarii produselor prezentate in site. Partenerul comercial al clientului persoana juridica este SC Kidcity Distribution Srl care are in proprietate, vinde catre clientul persoana juridica produsele prezentate in site si incaseaza de la acesta contravaloarea lor.

Sc Kidcity Distribution Srl furnizeaza bunurile si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Sc Kidcity Distribution Srl isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.kidcity.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Site-ul www.kidcity.ro este gazduit de serverele societatii CLAUS.RO. Societatea Sc Kidcity Distribution Srl nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc. Sc Kidcity Distribution Srl nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.kidcity.ro, indiferent de natura acestor legaturi.

Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza. Preturile produselor de pe www.kidcity.ro sunt exprimate in lei, includ TVA si sunt valabile sub rezerva erorilor de pret / disponibilitate umane de introducere. Daca ati comandat un produs cu pretul/disponibilitatea afisat eronat, veti fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a valida comanda in noile conditii.

S.C. Kidcity Distribution S.R.L. isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

 

6. Pret

Preturile prezentate includ TVA conform legii in vigoare; Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii daca comanda a fost confirmata pe mail sau telefonic, la care se adauga si costurile de livrare, daca este cazul.

 

7. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua cu Ordin De plata, Ramburs sau Cec.

 

8. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Orice sesizare legata de incalcarea dreptului de autor, va rugam sa o trimiteti la adresa vanzari[at]kidcity.ro

 

9. Contractul la distanta
Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
 
Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre  Kidcity.ro si client este considerata data
Comenzii confirmate de catre Vanzator.
 
Termenii si conditiile generale prezente vor sta la baza Contractului incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre producator, importator sau distribuitor dupa caz.
 
Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si implicit Contractului si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare,  in special pentru pierderea produselor sau a documentelor.
Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice  a notificarii de expediere a Comenzii.

logo
Importator de articole pentru copii si bebelusi
Kidcity Distribution Srl
Str. Merilor Nr 12 B
Reg. Com. J30/843/2009
CUI RO26289922
Banca Transilvania Satu Mare
RO05 BTRL 0310 1202 N657 33XX
footer-end